zilele trecute am pus un pariu... acum, trebuie sa facem 1000 de site-uri pana la finalul anului 2025 pentru a castiga 🤯

pentru a nu avea emotii ca o sa castigam pariul, Ti-am pregatit si o oferta speciala. vezi mai jos...

oferta noastra 🤞

start in online 245

potrivit pentru afacerile la inceput de drum cu buget scazut dar care au nevoie de un site simplu

 • site de prezentare
  site de prezentare
 • maxim 20 de pagini
  maxim 20 de pagini
 • hosting & domeniu inclus 1 an
  hosting & domeniu inclus 1 an
 • adrese de email personalizate
  adrese de email personalizate
 • template premium
  template premium
 • optimizare seo on page
  optimizare seo on page
 • cont google analytics
  cont google analytics
 • pagina de facebook, instagram
  pagina de facebook, instagram
 • inscriere pe google maps
  inscriere pe google maps
 • strategie personalizata promovare
  strategie personalizata promovare
avansat in online 995

potrivit pentru afacerile la inceput de drum sau cu vechime care doresc o prezenta puternica in mediul online

 • site de prezentare / magazin online
  site de prezentare / magazin online
 • numar nelimitat de pagini / produse
  numar nelimitat de pagini / produse
 • hosting si domeniu inclus 1 an
  hosting si domeniu inclus 1 an
 • adrese de email personalizate
  adrese de email personalizate
 • template premium
  template premium
 • optimizare seo on page
  optimizare seo on page
 • cont google analytics
  cont google analytics
 • pagina de facebook si instagram
  pagina de facebook si instagram
 • inscriere in google maps
  inscriere in google maps
 • strategie personalizata promovare
  strategie personalizata promovare
si pentru ca nu tot ce zboara se mananca, vezi mai jos...

regulile jocului 👀

chiar si in conditiile in care nu tot ce zboara se mananca, pariul e pariu si oferta noastra ramane valabila. afacerea ta poate sa fie vizibila pe google, sa ai o carte de vizita online misto, la doar 245 euro sau sa ai o prezenta in online mega bine optimizata la pretul de 995 euro . suna bine 😉? oricat de bine ar suna, asta nu e tot. ti-am pregatit o descriere detaliata a programului pe care poti sa o accesezi aici si sa descoperi tot ce vei primi in acest pret. daca tot mai ai intrebari, poti oricand sa ne contactezi la numarul de telefon +4 0750 455 174 sau la adresa de email contact@visionadvertising.ro

si in cazul ca mai ai si ale intrebari, am pregatit pentru tine o lista cu raspunsuri la cele mai

frecvente intrebari

Procesul de dezvoltare a site-ului dureaza aproximativ 30 de zile lucratoare de la primirea formularului cu detaliile proiectului pentru programul primul site – start in online si aproximativ 60 de zile lucratoare de la primirea formularului cu  detaliile proiectului pentru programulprimul site – avansat in online

Puteti solicita modificari suplimentare prin achizitionarea unui contract de prestare de servicii de mentenanta wordpress disponibil pe site-ul nostru. Acceseaza aici programele de mentenanta/development disponibile. 

Ne straduim sa va asiguram satisfactia completa. In cazul in care exista nemultumiri, vom colabora cu dumneavoastra pentru a identifica si rezolva problemele.

cu o experienta de peste 10 ani in servicii optimizare seo a site-urilor web, echipa noastra utilizeaza cele mai bune practici de optimizare on-page pentru a asigura ca site-ul dumneavoastra are o structura corecta, continut optimizat si elemente tehnice bine configurate.

Oferim suport tehnic si asistenta pentru a va asigura ca site-ul functioneaza corespunzator si suntem disponibili pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile dumneavoastra ulterioare. dupa finalizarea proiectului, o sa primiti un tutorial de utilizare a site-ului si datele de contact ale membrului echipei noastre alocat proiectului dvs. 

Da, aveti posibilitatea de a migra site-ul realizat pe o alta platforma sau gazda. Recomandam consultarea cu echipa noastra pentru a va asigura ca migrarea se realizeaza fara probleme si ca toate functionalitatile site-ului sunt pastrate.

Suntem disponibili pentru a oferi asistenta si suport tehnic in rezolvarea problemelor tehnice sau pentru a raspunde la intrebarile legate de functionalitatea site-ului dumneavoastra.

site-ul dumneavoastra va fi gazduit pe serverele partenerului nostru sitebunker, iar spatiul alocat este de 5 gb pe un server sharded. nu exista o limita stricta pentru numarul de utilizatori sau trafic pe care il puteti avea. cu toate acestea, daca spatiul alocat sau resursele necesare nu sunt suficiente pentru nevoile dumneavoastra, aveti optiunea de a face upgrade la un pachet cu spatiu suplimentar, contra cost. astfel, puteti asigura o capacitate mai mare de stocare pentru site-ul dumneavoastra, in functie de cerintele specifice ale afacerii dumneavoastra.

Costurile pentru domeniu si hosting dupa expirarea primului an sunt urmatoarele: domeniul va avea un cost anual de 12 euro, iar hostingul va avea un cost anual de 48 euro. Aceste sume reprezinta tarifele standard si pot varia in functie de politica si ofertele in vigoare ale Vision Advertising Solutions.

da, putem integra un sistem de plata specific, cum ar fi paypal sau alte gateways de plata, in magazinul online pentru a permite clientilor sa achizitioneze produsele dvs. in mod convenabil si securizat.

deci? nu esti convins? uite cateva dintre...

proiectele noastre

dynamic wellness

healthu

femeia magnetica

garden craft

mas rent a car

livolo romania

nord online

cluster aviation

loulou

dr. maximilian

aiora.ai

iconic garden

david tarta

synobis

cerdac

dent wellness

orzac design

autoropa rent

alula

lions bucuresti

special detailing

roberto cristiano

spanda project

gramma wines

naz restaurant

caro club